2012 Aralık ayı sonun başlangıcı mı olacak? Yoksa ....


    Bilim adamları uydular aracılığı ile ilk kez 1961 yılında keşfettiler Pleiades’i çevreleyen foton kuşağını. Bu foton kuşağı *
*Foton Kuşağı (Foton Kemeri)  Huge terroid veya yaklaşık 26000 yıllık bir döngüde Samanyolu galaksisinin girdiği bir yüksek  enerji fotonlarından oluşan kuşak..
barındırdığı yüksek enerji nedeniyle bilinen evren üzerinde oldukça büyük etkiye sahip ancak sanıldığı gibi yada bazı felaket tellallarının ifade ettiği gibi kötü etkiler yaratmayacak. Güneş sistemimizin 1962 yılında bu kuşağa girdiği ve hatta dünyamızın da 1987 yılında ikinci enerji seviyesi olan düşük enerjili kuşağın kendi aurasına girdiği net olarak biliniyor. 2000 ışık yılı kalınlığındaki bu kuşak evrende birçok etkiye neden olurken dünyamız ve canlılar üzerinde nasıl bir etkiye sahip olacak?

    Dünyamız mainstream olarak adlandırılan ana akım kaynağına 2011 yılında girmeye başladı ve bu durum bilim adamlarınca yapılan tespitler neticesinde evrenin maksimum yayılma noktasına ulaşacağı ve zaman kavramını da bir şekilde etkileyeceği gerçeğini ortaya çıkardı ki bu duruma zaten Maya ve Aztec takvimlerinin bize verdiği bilgiden aşinayız.

    Evrenin bu kuşak sayesinde edindiği daralma ve genişleme ritmi bazı çevrelerce Tanrının nefes alıp vermesi olarak nitelendiriliyor ve ilginç olan şu ki; bu zaman aralığını kapsayan her nefes 11000 yıla karşılık geliyor yani ister tesadüf deyin, ister başka bir şey Pleiades yıldız grubundaki Alcyone merkezi güneş sistemindeki döngüsüne de aynı sürede tamamlıyor.  Daha önceki yazılarımdan Alcyone hakkında verdiğim bilgiyi hatırlayınız.

    Dünyamızın oluşumundan bu yana defalarca geçtiği bu kuşakta gezegenimiz her seferinde bir değişime uğradı. Buzul Çağı ve buzulların oluşumu, kanyon oluşumları ve Pasifik okyanusunun oluşumu, ve son olarak günümüz ekosistemindeki dağ oluşumları, volkanik hareketler, depremler gibi. Foton kuşağının dönüş hızının her bir yüzyılda 5.5 derece/saniye ile hareket etmesi nedeniyle dünyamızın oluşumundan buyana ikinci kez aynı noktadan geçecek olması bazı çevrelerde acaba yine benzer doğa olaylarının yaratacağı yıkım etkisiyle karşılaşacak mıyız  sorusunu gündeme getirmekte. Fakat gözden kaçan bir nokta var ki o da; Maya ve Aztec takvimlerinden yola çıkılarak yapılan yorumların yanlışlığı. Takvimlerin benzer şekilde son buluyor olması aslında Einstein’ın da varsaydığı gibi genişleyen zamanın bükülerek farklı bir boyut kazanmasıdır. Öyleyse gezegenimizi ve içinde barındırdığı canlıları nasıl bir değişim süreci bekliyor olabilir? Olası ihtimaller neler?

    2012 yılı aralık ayında dünyamız 3. Enerji seviyesine girdiğinde öncelikle 5-6 gün sürecek olan karanlık bir süreç başlayacak ve foton kuşağının merkezine girildiğinde ise artık hiç gece olmayacak. 21 Aralık günü dünyamız kör nokta adı verilen bölüme girecek bu bölümde yeryüzündeki elektrikli hiçbir cihaz çalışmayacak. Özellikle insanlar 2 sarmallı DNA yapısından 12 sarmallı DNA yapısına geçecek, duyu ve algılama sistemi güçlenecek. İnsanlar üzerindeki bu değişim kısa bir süreliğine kaosa dönüşecek ancak bu durum sayesinde önyargı, yalan ve kötü düşüncenin olmadığı bir dönem başlayacak.  22 Aralık gününden itibaren Atmosfer basıncı fark edilir düzeyde düşecek ve yerkürede soğuma başlayacak takip eden sonraki birkaç gün içerisinde atmosferimiz tan vaktini andıran bir ışıma ile aydınlanacak, foton enerjili aygıtlar yavaş yavaş çalışmaya başlayacak, yıldızlar tekrar belirmeye başlayacak.  24 saatlik bir gündüz süreci başlayacak tüm canlılarda bir canlılık, zindelik belirecek ve son gün dünya yeniden ısınmaya başlayacak. Dünyamızın bu kuşaktan çıkması 2000 yıl süreceği biliniyor ve bu süreç içerisinde sanılanın aksine felaketler değil, ciddi bir uyanış, süperbilinç, telekinezi ve telepati gibi pisişik güçlerle karşılaşacak insanoğlu.

Devam edecek...

Hakan POLAT


Kaynaklar ve İncelenmesi Gereken Bilgiler :
Virginia Essene – Galactic Human
Barbara Hand Clow, - A New Cosmology fort he Age Of Ligt
Arthur H.Comton - X ışınları ve Eritrosit Doğa Kuramı
Albert Einstein - Quantum Physics
Max Planck – Atomic Quantum Theory








Yorumlar